İZMİR / ÇEŞME - Namık Kemal İlkokulu

Nis

Namık Kemal İlkokulu 1A Sınıfı öğrencileri öğretmenleri Reyhan YURTSEVEN ile birlikte Let's Play Mind Games eTwinning projesi kapsamında  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını bu yılda web2 araçlarını da kullanarak coşku ile kutladılar. Yaşasın 23 Nisan.

Nis

Namık Kemal ilkokulu 4 C sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Aynur SÜMBÜL eşliğinde KUKLAM MASAL ANLATIYOR eTwinning projesi kapsamında bu ay   Yaratıcı Düşünme ve Yaratıcı Zeka Gelişimi konusunda Çocuk Edebiyatı Yazarı  Eda ALBAYRAK ile toplantı gerçekleştirerek bilgi edindiler.

Nis

Namık Kemal İlkokulu 1A Sınıfı öğrencileri öğretmenleri Reyhan YURTSEVEN ile birlikte Let's Play Mind Games eTwinning projesi kapsamında Satranç Taşları Konuşuyor Öğrenci Çalışması düzenlediler. Satranç taşlarının görevlerini kendi tasarladıkları yollarla anlatan öğrencilerimize katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Videomuzu aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

Nis

Namık Kemal ilkokulu 4 C sınıfı öğrencileri Öğretmenleri Aynur SÜMBÜL eşliğinde KUKLAM MASAL ANLATIYOR eTwinning projesi kapsamında Özbekistan,

Kazakistan'dan sonra  Makedonya'yı tanıyarak  ,Türk kültürüne ait bilgiler edindiler,  masal dinleme etkinliğine katıldılar.

Nis

Namık Kemal İlkokulu 1A Sınıfı öğrencileri öğretmenleri Reyhan YURTSEVEN ile birlikte Let's Play Mind Games adlı yeni bir  eTwinng projesine başlamanın heyecanını yaşıyor. Akıl ve zeka oyunlarının seviyeye uygun olarak seçilen Kelime Avı ve Sözcük Merdiveni akıl ve zeka oyunları ile ilk haftanın turnuvası yapılarak birinci olanları seçilmiş ve belgeleri verilmiştir. Tebrik ediyoruz öğrencilerimizi.

Nis

Videomuzu  aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

Nis

Namık Kemal İlkokulu 3C sınıfı Aklımla Oynuyorum Etwinning Projesi kapsamında öğretmenleri Seher Selvi İleri rehberliğinde reversi oyununun kurallarını öğrenerek online reversi turnuvasi düzenlediler.Zeka oyunları ile hem kendilerini geliştirdiler hem de eğlenceli vakit geçirdiler.

Nis

Namık Kemal İlkokulu 1A Sınıfı öğrencileri öğretmenleri Reyhan YURTSEVEN rehberliğinde  Alfabemizi Alfa Birlerden Öğreniyoruz etwinnig projesi kapsamında proje ortakları ile birlikte Kütüphaneler Haftasını kutladı. Chatter Pix web2 aracı kullanılarak öğrencilerin hazırladığı kitaplar ile ilgili güzel sözler Reyhan YURTSEVEN tarafından birleştirilerek video haline getirilmiştir. Tüm proje paydaşlarına teşekkürler.

Nis

Namık Kemal ilkokulu öğrencileri Öğretmenleri Aynur SÜMBÜL eşliğinde KUKLAM MASAL ANLATIYOR eTwinning projesi kapsamında  bu ay Çocuk Edebiyatı Yazarı Ayla ÇINAROĞLU ile birlikte gerçekleştirilen toplantıda buluşarak ,yazarı tanıdılar ,masal yazma tekniği hakkında bilgi sahibi oldular.

Nis

Namık Kemal İlkokulu Aklımla Oynuyorum Etwinning Projesi kapsamında proje ortakları ile birlikte sevgi konulu resim ve şiir çalışmalarıni öğretmenleri Seher Selvi İleri rehberliğinde sanal sergi şeklinde hazırladılar.

Nis

Çeşme Namık Kemal Ilkokulu 3/E Sınıfının Web 2.0 araçları ile ilgili çalışmaları.

Nis

Namık Kemal ilkokulu 4/C sınıfı öğrencileri öğretmenleri Aynur SÜMBÜL eşliğinde  Kuklam Masal Anlatıyor eTwinning projesinin  Mart ayında gerçekleştirilen  Türk Dünyası Masalları   Etkinliğini Yaratıcı Drama Eğitmeni Gökçe Ateş KILIÇ ve Masal Terapisti Duygu Tunç BAŞ'ın  anlatımlarıyla gerçekleştirildi.Öğrencilerimiz Türk Dünyası Masalları örneklerinin yanında Özbekistan ve Kazakistan kültürünü dinleyerek masallar hakkında bilgi edindiler.

Mrt

Çeşme Namık Kemal İlkokulu ailesi olarak eTwinning Okulu Etiketi ödülüyle "eTwinning Okulu " olmanın haklı gururunu yaşıyoruz.Okulumuza bu haklı gururu yaşatan eğitimde belli bir seviyeden daha ileri bir seviyeye ilerleme sürecine destek veren  Okul Müdürümüz Sn. Gülay MANİSALI ve Müdür Yardımcımız Yeşim Özhan'a, projelerin yürütülmesinde aktif rol alan Sınıf Öğretmenlerimiz Reyhan YURTSEVEN, Zekiye IŞIK, Aynur SÜMBÜL,Seher Selvi İLERİ,Ebru ACARTÜRK ve projelerde desteklerini esirgemeyen İngilizce Öğretmenimiz Evrim KAZIMLAR ve  Rehberlik Öğretmenimiz Gizem Gaye ÖRS'e şükranlarımızı sunuyoruz. BAŞARILARIMIZ DAİM OLSUN...

Mrt

Çeşme Namık Kemal Ilkokulu 3 / E sınıfı Öğretmenleri Zekiye Işık rehberliğinde EZGILERLE ANADOLU  eTwinning projesi paydaşları ile  Çanakkale Zaferi 'nin 106 .yılı etkinlikleri Kapsamında  ortak çalışma  yaptı.

Mrt

Çeşme Namık Kemal  İlkokulu 3/E Sınıfı 106 .yılında Şehitlerimizi Rahmet ve Minnetle andı.