İZMİR / ÇEŞME - Namık Kemal İlkokulu

Ekm

Namık Kemal İlkokulu 3A Sınıfı öğrencileri öğretmenleri Reyhan YURTSEVEN ile birlikte Codeweek 2022 (Avrupa Kod Haftası) etkinliklerini başarı ile tamamlayarak sertifikalarını aldılar. Oğuz Kapan öğretmenimizin desteği ile  Scratch çalışmalarına devam ettiler. Desen kodlayarak bilgisayarsız kodlama çalışmaları da gerçekleştirdiler.Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Ekm

Çeşme Namık Kemal ilkokulu 2/D öğrencileri Code Week 2022  haftası etkinlikleri kapsamında öğretmenleri Aynur SÜMBÜL rehberliğinde (Bilgisayarsız unpulugged kodlama)etkinliğine katıldı.

Ekm

Çesme Namık Kemal Ilkokulu 1/B sınıfı Code Week 2022 etkinlikleri kapsamında   öğretmenleri Zekiye Işık rehberliğinde  kodlama çalışmaları (  Bilgisayarsız unplugged kodlama) yaptı .

May

2/A Sınıfı öğrencileri öğretmenleri Reyhan YURTSEVEN ile birlikte Code Name Steam etwinnig projesini e-magazin ile bitirmenin mutluluğunu yaşıyor. STEAM etkinlikleri ile 21.yüzyıla hazırlanan öğrenciler disiplinlerarası uygulamalı etkinliklerle geleceğimize ışık tutmaya hazırlanıyorlar. Emeği geçen öğrenci ve velilere teşekkür ederiz.

Şbt

Namık Kemal İlkokulu 2/A Sınıfı öğrencileri öğretmenleri Reyhan YURTSEVEN ile birlikte Code Name Steam Projesi kapsamında Ocak Ayı Rüzgar Gülü Etkinliklerini gerçekleştirdiler. Rüzgâr gülü yapımını eğlenerek yapan öğrenciler rüzgar yönünü uygulama yöntemi ile  bulmaya çalıştılar.

Şbt

Namık Kemal İlkokulu 2/A Sınıfı öğrencileri öğretmenleri Reyhan YURTSEVEN ile Avrupa Kod Haftası Mükemmelik Sertifikası almaya hak kazandılar.Çeşme Yaşar Eğitim Ve Kültür Vakfı Anadolu Lisesi öğretmeni Oğuz Kapan'a desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Ock

Namık Kemal İlkokulu 2/A Sınıfı öğrencileri öğretmenleri Reyhan YURTSEVEN ile birlikte Code  Name Steam etwinning Projesi Balonla Giden Arabalar aralık ayı çalışmalarını gerçekleştirdiler. Bu sayede kuvvetin cisimler üzerindeki etkisini, etki tepki yasasını kendi tasarımları ile gözlemleyerek heyecan ve mutlulukla etkinliklerini tamamladılar.

Ock

Namık Kemal İlkokulu 4C sınıfı,  öğretmenleri Seher SELVİ İLERİ rehberliğinde En Güzel Deney_im etwinning projesi buzulllarda oluşan fosil deneyini gerçekleştirdiler. Fosil olusumu ile ilgili bilgi edindiler.

Ock

Çeşme Namık Kemal Ilkokulu 4/E Sınıfı öğrencileri öğretmenleri Zekiye IŞIK rehberliğinde yürütmüş oldukları SU  (WATER) PROJESİ yeni yıl Mesajları   SU  ve Kullanımı konusuna dikkat çekmek  amacı ile paylaştılar.2022 yılında tüm insanlara Doğanın dengesini bozmadan yaşamaları gerektiğini hatırlattılar.

Ock

2/B  Sınıfı Öğretmeni Şerife Serin ve öğrenceri "Sevimli Patiler "Projesi kapsamında Çeşme Hayvaseverler Derneği Başkanı Semra Çetinsoy'u ağırladı.

Kendisine  ve Hayvansever Öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Namık Kemal İlkokulu 4C sınıfı,  öğretmenleri Seher SELVİ İLERİ rehberliğinde En Güzel Deney_im etwinning projesi kapsamında yanardağ deneyini gerçekleştirdiler. Böylece yaparak yasayarak öğrenmenin tadına vardılar.

Ara

Namık Kemal İlkokulu 2A Sınıfı öğretmenleri Reyhan YURTSEVEN ile birlikte CODE NAME: STEAM  Etwinng projesine başlamanın sevincini yaşıyor. Kasım ayı etkinliği dil çubuğundan mancınık yapma ile el  becerilerini geliştirmenin yanında  mühendislik becerilerini de geliştirme çalışmalarını uygulama yolu ile gerçekleştirdiler.

Haz

Çeşme Namık Kemal İlkokulu 3\E Sınıfı öğretmenleri Zekiye IŞIK rehberliginde sürdürdüğü e Twinning projesini bitirdi.Öğrenciler bir projeyi daha başarıyla bitirmenin sevincini yaşıyorlar.

May

Namık Kemal İlkokulu 3C sınıfı Let's Play Mind Games Etwinning Projesi kapsamında öğretmenleri Seher Selvi İleri rehberliğinde oyun eğitimlerini tamamlayarak 3taş ve Tic Tac Toe oynamayı öğrendiler. Sınıf içi yarışmalarla uzaktan eğitimi eğlenceli hale getirdiler.