İZMİR / ÇEŞME - Namık Kemal İlkokulu

May

Namık Kemal İlkokulu 1 A Sınıfı öğrencileri öğretmenleri Reyhan YURTSEVEN ile birlikte Alfabemizi Alfa Birlerden Öğreniyoruz etwinnig projesini kapanış webinarı yaparak başarıyla tamamlamanın gururunu yaşıyor. Drama öğretmeni Oktay YILDIZ ile gerçekleşen kapanış webinarı proje için yazılan ve  bestelenen şarkı ile eğlenceli bir şekilde gerçekleşti. Emeği geçen öğretmen,öğrenci ve velilerimize sonsuz teşekkürler.

May

Namık Kemal ilkokulu 4 C sınıfı öğrencileri öğretmenleri Aynur SÜMBÜL eşliğinde KUKLAM MASAL ANLATIYOR eTwinning projesi kapsamında Mayıs ayı   çalışmasında okunan "Kaybolan Çocuk" masalı ile ilgili   Asamblaj çalışmasını gerçekleştirdiler.

May

Çeşme Namık Kemal Ilkokulu 3/E Sınıfı öğretmenleri Zekiye IŞIK rehberliginde "Farklı Renkli Çakıl Taşları " e Twinning projesi final çalışması için  etkinlikler yaptılar. Proje Final Ürünü ile amacına uygun olarak  sonlanmaktadir . Emek harcadık , ama çok şey kazandık.

May

Namık Kemal İlkokulu 1A Sınıfı öğrencilerinin öğretmenleri Reyhan YURTSEVEN ile birlikte yürüttükleri " Let's Play Mind Games" eTwinning projesinin Nisan Ayı Bülteni yayımlandı. Nisan ayı boyunca yapılan tüm çalışmalar ve sonuçları  tüm proje paydaşlarının  katılımı ile Reyhan YURTSEVEN tarafından bülten haline getirilerek yayımlanmıştır.

May

Çeşme Namık Kemal Ilkokulu 3| E sınıfı Ezgilerle Anadolu Projesi Nisan ayı çalısması  Yüksek Yüksek Tepelere Türküsünü çalıştıktan sonra dramasını yaptılar.Kültürel değerlerimizden türküleri araştırıken değerlere sahip çıkmanın  önemini  kavradılar.

May

Çeşme Namık Kemal Ilkokulu 3| E sınıfı Ezgilerle Anadolu Projesi Nisan ayı çalısması kapsamında " Yüksek Yüksek Tepelere Türküsünü" çalıştılar

May

Çeşme Namık Kemal Ilkokulu 3 \E Sınıfı öğrencileri Öğretmenleri Zekiye Işık  rehberliğinde Ezgilerle Anadolu Projesi kapsamında Jigsawexplorer programı etkinlikleri yaptı. E Twinning projeleri öğrencilerin teknolojiyi yararlı bir şekilde kullanmasını öğrettiği gibi zararlarından da korunmayı öğretiyor. Projemiz mayıs sonu amacına uygun şekilde  bitececektir.

May

Çeşme Namık Kemal Ilkokulu  3 / E sınıfı öğretmenleri Zekiye IŞIK Rehberliğinde  "Teknolojinin Esiri Değil ,Veziri Ol " projesi   Ortak Çalışması olarak tüm ortakların katılımıyla  Şiir yazdı.Proje okullarından katılan öğrencilerin birlikte yazdığı şiiri seçtikleri arkadaşları seslendirdi.Projemız mayıs sonunda amacına uygun bir sekilde bitecektir.

May

Namık Kemal İlkokulu 3C sınıfı Let's Play Mind Games Etwinning Projesi kapsamında öğretmenleri Seher Selvi İleri rehberliğinde bu sefer  annelerimize akıl oyunları oynamayı öğrettik. Annemizle oynamanın çok güzel ve eğlenceli olduğuna karar verdik.

May

‌Namık Kemal İlkokulu 3C sınıfı Let's Play Mind Games Etwinning Projesi kapsamında öğretmenleri Seher Selvi İleri rehberliğinde Resim Eşleme, Çiftini Bulma oyunlarını öğrenip uyguladılar. Online turnuva ile birincilerini seçtiler.

May

KUKLAM MASAL ANLATIYOR eTwinning projesi kapsamında Yaratıcı Düşünme ve Yaratıcı Zeka Gelişimi konusunda yazar konuğumuz sayın Eda ALBAYRAK  velilerimiz ve öğretmenlerimizle buluştu .

May

Namık Kemal ilkokulu 4 C sınıfı öğrencileri öğretmenleri Aynur SÜMBÜL eşliğinde KUKLAM MASAL ANLATIYOR eTwinning projesi kapsamında 9 Mayıs  e Twinning gününü kodlama etkinliği yaparak kutladılar.

May

Namık Kemal İlkokulu 1A Sınıfı öğrencileri öğretmenleri Reyhan YURTSEVEN ile birlikte Let's Play Mind Games eTwinng projesi kapsamında Atık Malzemelerden Akıl ve Zeka Oyunları tasarladılar. Tasarladıkları oyunları anlatan ve oynayan öğrenciler eğlenerek çalışmalarını gerçekleştirdiler. Öğrencilerimize ve velilerimize teşekkür ediyoruz.

May

Namık Kemal İlkokulu 4 C sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Aynur SÜMBÜL eşliğinde KUKLAM MASAL ANLATIYOR eTwinning projesi kapsamında  Anadolu Masallarından Gagauz Türkleri  hakkında bilgi edinerek  "Kül Pepeleşkası"  masalını zevkle dinlediler.

Nis

Namık Kemal İlkokulu 3C sınıfı Let's Play Mind Games Etwinning Projesi kapsamında öğretmenleri Seher Selvi İleri rehberliğinde 23Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını yaptıkları resimler ile kutladılar.