İZMİR / ÇEŞME - Namık Kemal İlkokulu

Ock

Okulumuz öğretmenleri Aynur SÜMBÜL, Seher SELVİ İLERİ,Reyhan YURTSEVEN, Zekiye IŞIK,İngilizce Öğretmenimiz Evrim SARAÇOĞLU KAZIMLAR, Rehberlik Öğretmenimiz Gizem Gaye ÖRS okul müdürümüz Gülay MANİSALI başkanlığında eTwinning okulu olma yolunda çalışmalarına devam ediyor. Yapilan çalışmaları değerlendirip, yapılacak çalışmalar için ortak  kararlar alınarak çalışmalara devam etmektedirler.

Ock

Okulumuz Rehberlik Öğretmeni Gürcan Imert Güvenli İnternet Kullanımı konusunda 1A sınıfı ve 4C sınıfı öğrenci ve velilerine yönelik zoom üzerinden toplantı düzenledi. Sınıf Öğretmenleri Aynur Sümbül ve Reyhan YURTSEVEN ile konu ile çalışmalara devam edilecektir.

Ara

Okulumuz öğretmenleri Aynur SÜMBÜL,Reyhan YURTSEVEN, Seher SELVİ İLERİ,Zekiye IŞIK,Zeliha BAHADIR CÖMERT İngilizce Öğretmenimiz Evrim SARAÇOĞLU KAZIMLAR ın da katkılarıyla Güvenli Internet Kullanımı Toplantılarına devam ediyor. eTwinnig okulu olma yolunda ilerleyen okulumuz Internetin bilinçli ve güvenli kullanımı konusunda Rehber Öğretmenleriniz de öğrenci ve velilere yönelik toplantılarına da devam etmektedir. Toplantıyı düzenleyen Seher SELVİ İLERİ öğretmenimize ve katılan öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Haz

Namık Kemal İlkokulu 4D SINIFI öğrencileri öğretmenleri Reyhan YURTSEVEN ile birlikte Yaratıcı Drama ile Değerler Eğitimi eTwinning Projesi nin sonlarına yaklaşırken proje ortak ürünü olan Sanal Sergilerini sunmaktan gurur ve mutluluk duyuyor.

Ara

Çeşme Namık Kemal İlkokulu 2/E sınıfı ve öğretmeni Zekiye IŞIK e-Twinning 'Sınıfımız Yeşeriyor''' projesine katıldı.

Ara

Ailesi ile birlikte doğa yürüyüşü yaparken yerde bulduğu bir seramiğin tarihi eser olduğunu öğrenen Elif Suna Kaya, annesi ve ablası ile birlikte Çeşme Kalesi'ne giderek, Müze Müdürlüğü'ne teslim etti.

Kas

Ulu Önder Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 81. yıldönümünde Atamızı saygı, sevgi minnet ve özlemle andık.

Kas

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMIMIZIN 96. YILDÖNÜMÜ OKULUMUZDA ÇOŞKUYLA KUTLANDI .EMEĞİ GEÇEN TÜM ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Kas

2-F SINIFI ÖĞRENCİLERİ HALK EĞİTİM MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜNE BAĞLI AKIL VE ZEKA OYUNLARI KURSU ALITOR.150 SAATLİK KURSU SINIF ÖĞRETMENLERİ ABİDE ÖNEY DİNÇER VERİYOR. 1. DÖNEMİN SONUNDA SONA ERECEK OLAN KURS HAFTA İÇİ 5 GÜN 15.00-16.15 SAATLERİ ARASINDA DEVAM ETMEKTEDİR.

Ekm

AVRUPA KOD HAFTASI(CODEWEEK) ÇERÇEVESİNDE NAMIK KEMAL İLKOKULU 4/D SINIFI code.org ile KODLAMALAR YAPIP HEM EĞLENDİLER HEM ÖĞRENDİLER.