İZMİR / ÇEŞME - Namık Kemal İlkokulu

Ock

2023-2024  EĞİTİM - ÖĞRETİM DÖNEMİ OKUL AİLE BİRLİĞİ SEÇİM TOPLANTISI 04/12/2023 TARİHİNDE OKULUMUZ KONFERANS SALONUNDA YAPILDI

Dilimizin zenginlikleri projesi başladı.

Ock

DYNED KURULUM ,KULLANIM HAKKINDA PDF DOSYASINA AŞAĞIDAKİ LİNKE TIKLAYARAK ULAŞABİLİRSİNİZ.

Ock

DYNED 4.sınıflar veli -öğrenci bilgilendirme toplantısı  zoom üzerinden yapıldı.Dyned çalışmalarımız başladı.

Ock

Namık Kemal İlkokulu 1A SINIFI Öğretmenleri Reyhan YURTSEVEN rehberliğinde yürüttükleri AYDA BİR GÜN BİR SAAT eTwinning projesi kapsamında jigsawplanet web2 aracı ile proje afiş ve logolarının puzzle çalışmalarını yaparak canlı derslerini aktif bir şekilde gerçekleştirdiler.

Kas

İZMİR-Çeşme Namık İlkokulu´nda 3-D sınıfının, öğretmenleri Reyhan YURTSEVEN ile birlikte yürüttükleri "Senin Sihirli Sözcüğün Hangisi" eTwinning projesine 31 Ekim´de o ayın seçilen kelimeleri "yardımlaşma ve dayanışma" ile rontlar yaparak devam edildi.Cumhuriyet Bayramı kutlamaları ile paralel yürütülen ekim ayının seçilen kelimeleri "yardımlaşma ve dayanışma" öğrencilerin ront gösterisi ile gerçekleştirildi.